...
Kanggo pengalaman sing luwih apik, ganti browser menyang CHROME, FIREFOX, OPERA utawa Internet Explorer.

Sugeng Rawuh ing Ali dll, Pasar B2B!

Apa sampeyan duwe produk sing arep diekspor utawa produk sing pengin diimpor, pasar B2B nggawe kabeh proses luwih transparan, efisien lan gampang.

Produsen B2B:

Entuk akses langsung menyang importir lokal, nasional lan internasional

  • Adol produk sampeyan kanthi rega tetep, utawa undang tawaran kanggo nemokake apa sing bakal diadegake ing pasar b2b
  • Gawe hubungan tahan lama karo pengecer sing dipercaya ing pasar b2b
  • Pasar b2b ngidini sampeyan entuk akeh pembeli b2b asli

Kanggo rincian liyane babagan donya sing nyenengake Alietc, klik B2B MANUFACTURERS

Pemasok B2B:

Apa sampeyan kalebu bagean saka koperasi sing makili 20 pabrikan 'industri pondok' minangka bisnis utawa agen kanggo siji utawa sawetara pabrikan sing luwih gedhe minangka bisnis, Alietc bakal nambah cara bisnis kanthi dramatis:

  • Entuk akses cepet menyang pembeli B2B saka saindenging jagad ing pasar b2b
  • Setel rega sampeyan adhedhasar panjaluk pasar b2b utawa undang tawaran kanggo produk sampeyan ing pasar b2b
  • Entuk umpan balik sing larang banget babagan panjaluk lan rega supaya luwih menehi informasi babagan luwih akeh babagan rantai pasokan ing pasar b2b

Kanggo rincian luwih lengkap babagan cara pasar Alietc b2b bisa mbantu sampeyan, klik Panyedhiya B2B

Pengimpor B2B:

Gunakake daya tuku b2b kanggo negosiasi tawaran b2b sing apik

Ngoptimalake potensial skala ekonomi ing pasar b2b

Setuju rega unit tetep sing ditawakake pabrikan b2b, takon petik, utawa spekulasi kanthi menehi penawaran produk adhedhasar wates sing diwilang

Mbangun hubungan karo pabrikan b2b sing bisa dipercaya sing ngasilake produk bermutu kanthi rega kompetitif

 

Kanggo rincian liyane babagan donya sing nyenengake Alietc, klik Tukang tuku B2B

Top