...
Kanggo pengalaman sing luwih apik, ganti browser menyang CHROME, FIREFOX, OPERA utawa Internet Explorer.

Ali lsp…

Babagan Alietc.com

Pasar Alietc B2B sing sukses nggawa pembeli, pemasok lan pabrikan saka kabeh ndonya, bebarengan ing siji platform dinamis.

Alietc beda karo pasar digital liyane sing misuwur kayata Alibaba, Amazon, Taobao, utamane amarga wis nemokake kekurangan saka kabeh platform kasebut lan nyingkiri nggawe kesalahan sing padha.

Kauntungan paling gedhe yaiku Alietc yaiku ora mbayar biaya transaksi, mula para panuku, supplier lan pabrik bisa konsentrasi ing garis dhasar sing asli tanpa kuwatir babagan pembayaran komisi.

Nanging ora ngisi komisi ing mburi transaksi, Alietc ngisi biaya nominal kanggo dhaptar produk utawa ndhaptar kanggo menehi tawaran ing produk sing didol.

Ana rong sebab kanggo biaya kasebut. Kaping pisanan, mesthekake yen dhaptar lan menehi tawaran kanggo produk iku asli babagan bisnis. Kapindho, kita pengin tetep biaya kanggo pangguna saka platform kanthi minimal. Minangka conto, mbandhingake paket rega kanggo Amazon sing, kanthi rata-rata, ngisi kira-kira 13% saka rega adol. Kita ora pengin biaya dadi rintangan utawa larangan nalika menehi hasil, kita pengin dheweke dadi insentif!

Alietc ora mung nyedhiyakake platform lan ninggalake sampeyan, pangguna, kanggo nindakake kabeh kerja keras. Alietc aktif nindakake kanggo nggawa wong kaya ing platform, liwat SEO nggunakake akeh kanggo kabeh produk sing kadhaptar. Alietc minangka platform dinamis kanthi murni lan mung amarga narik kawigaten para pangguna sing serius setya nindakake bisnis apik lan netepake hubungan jangka panjang sing saling migunani.

Kita uga ujar manawa iki minangka pasar 'interaktif'. Iki tegese kita nggawe komunitas bisnis ing endi komunikasi sing apik kanggo sukses. Komunikasi kasebut ora mung melu nindakake tawaran apik, nanging uga menehi umpan balik supaya bisa ditampilake kabeh. Nyurung kanggo manufaktur lan supplier yaiku kanggo nggawe reputasi lintang kanggo kualitas lan linuwih, nanging kanggo para panuku target, kudu nggawe kesepakatan kanthi profesional lan cepet, kanthi minimal gangguan.

Pasar Pasar DIGITAL B2B, 105 Basa sing Beda
Evolusi teknologi sing terus-terusan lan macem-macem kaluwihane bisa ndadekake ALIETC beroperasi liwat 105 situs web jaringan kanthi 105 basa sing beda, kalebu Cina, Jerman, Arab, lan Prancis.
Gagasan konco pendekatan multinasional multi-lingual iki yaiku nggawe tuku lan browsing produk dadi luwih gampang lan efisien kanggo kabeh wong, apa wae nasional sampeyan.

Nalika supplier ngirim produk, deskripsi kasebut bakal diterjemahake kanthi otomatis menyang 105 basa sing beda, ing 105 situs web individu.
Proses otomatis iki bakal nyebabake luwih akeh para pelanggan saka macem-macem negara ing saindenging jagad, saéngga mbukak dalan sukses ing pasar sing sukses sing fokus ing penting kanggo nggayuh basis pangguna multinasional.

Sampeyan bisa nemokake entuk manfaat lengkap saka Alietc ing kene:

Saka sandhangan menyang keramik, perabotan menyang bal-balan, elektronik dadi liya, apa wae sing digawe, kunci kanggo sukses bisnis entuk akses menyang para pembeli produk sing asli, gelem lan bisa.
Waca Liyane ...

Apa sampeyan ngurusi barang sing diprodhuksi utawa bahan mentah, gabung ing pasar digital Alietc, mung bisa apik kanggo bisnis. Apa sampeyan dodolan barang-barang konsumen kayata dolanan, sandhangan utawa piranti dapur, utawa menehi hasil ing bahan mentah kayata bauksit lan potash, liwat kain lan plastik.

Waca Liyane ...

Yen sampeyan pengin tuku produk, mesthine sampeyan wis teka menyang panggonan sing bener. Alietc minangka "Guwa Aladdin" sing nyata saka kabeh produk sing bisa dibayangake utawa bahan mentah sing bisa sampeyan bayangake, lan akeh sing sampeyan uga durung ngerti ana.

Waca Liyane ...

Top