...
Kanggo pengalaman sing luwih apik, ganti browser menyang CHROME, FIREFOX, OPERA utawa Internet Explorer.

Pabrik

Pabrik

Punika ing Alietc kita setya nggawe jagad kabeh Pasar B2B sing nggawa bebarengan manufaktur, supplier lan panuku, mbantu netepake hubungan bisnis sing saling migunani lan jangka panjang, jangka panjang.

Kunci sukses minangka Produsèn bisa ngatasi sawetara faktor individu, sing uga kalebu produk sampeyan, dene sing liya kalebu kepiye urusan karo calon panuku. Kanggo ngoptimalake kemungkinan sukses ing Alietc, kita nyusun iki migunani Pandhuan Produsen mbantu sampeyan supaya akeh kesalahane umum nalika nyoba adol produk.

 

Kunci nggawe hubungan sing sukses karo para pembeli yaiku nglampahi janjine

Kanthi mangkono, tegese kita luwih nyata realistis ing jadwal wektu lan ora janji janji palsu babagan kualitas produk. Hubungan kerja sing apik dibangun mung siji. Ngadegake kapercayan kudu dadi tujuan utama nalika urusan karo pelanggan anyar. Apa uga sing penting yaiku kepercayaan kasebut yaiku kesetiaan. Yen sampeyan mesthi menehi tanggal kanthi sing ditemtokake, utawa luwih dhisik, ngapa pembeli menyang papan liya, sanajan kanggo wong sing nawakake produk sing padha karo rega sing murah 3%?

Konsentrasi ing kontrol kualitas

Sampeyan bisa uga njaluk sampeyan njaluk conto produk kanggo sampeyan Pabrik. Sampel sing dikirim sampeyan tegese minangka refleksi sing bener lan asli saka kualitas normal sampeyan produk. Saben produk sing dikirim menyang panuku kasebut kudu padha, utawa luwih apik lan dudu pilihan sing luwih apik, sawetara sing padha lan sawetara kualitas sing luwih ala. Sampeyan kudu ngurus rutin kontrol kualitas sing ketat sadurunge kirimane pesenan supaya bisa mesthekake panuku ora bakal duwe sebab keluhan nalika nampa pesenan. Sawise maneh, yen sampeyan ngirim kanthi kualitas, wektu sawise ngapa, a panuku katon ing papan liya? Luwih murah nahan pelanggan tinimbang entuk sing anyar.

Komunikasi kanthi cetha lan asring

Komunikasi minangka unsur kritis ing hubungan bisnis lan asring apike kanggo nyelehake awak ing sepatu saka panuku nalika sesambungan karo dheweke. Asring para panuku lan pabrikan bisa ditemoni ewonan mil, lan yen pesenan digawe utawa conto dijaluk, ing dina-dina sawise, ora ana sing luwih ala kanggo panuku saka total bisu. Apa telpon kanthi telpon (tutul pribadi mesthi ditampi) utawa kanthi email, priksa manawa panuku sampeyan ngerti apa sing kedadeyan.

Sawise produk wis teka, sampeyan isih pengin komunikasi karo pembeli supaya 100% seneng karo pesenane. Iki nggawe dheweke ngerti yen sampeyan pancen peduli karo level kepuasan lan bakal ngidini sampeyan ngrampungake masalah utawa nggawe pangaturan kanggo mbesuk. Kaya sing wis diandharake sadurunge, tahan pelanggan tinimbang entuk siji.

Reputasi ngitung kabeh

Ing Alietc, kita ngoperasikake sistem umpan balik kanggo pabrikan, panyedhiya lan pembeli. Kita ngajak para pengunjung supaya menehi umpan balik sing jujur ​​babagan wong / bisnis sing wis ditangani. Umpan balik iki penting, sampeyan minangka pembeli utawa sing adol, amarga reputasi sampeyan luwih apik, luwih akeh wong sing pengin nggawe bisnis karo sampeyan.

Kanggo saben wong utawa bisnis sing sampeyan lakoni, sampeyan kudu terus nglindhungi reputasi lan tujuan supaya sampeyan menehi review 5 * sing apik saben sampeyan nindakake bisnis. Gampang uga entuk EA $$$$$$$$$$$ Y kanggo nambah penghasilan kanthi alietc.com

 

Listing Produk (s) ing Alietc

Kita wis nyedhiyani sampeyan kabeh alat sing kudu digawe dhaptar produk sing apik. Nanging, apa sing sampeyan ucapake lan gambar sing sampeyan pilih digunakake kanggo sampeyan.

Disaranake sampeyan kanthi jelas lan akurat kanggo saben produk sing kudu sampeyan adol, elinga kalebu informasi kasebut sing disenengi para panuku.

Aja salah nggambarake produk utawa tanggal pangiriman. Ora mung iki bakal kuciwa kanggo panuku, nanging bakal bisa milih bisnis ing papan liya.

Sampeyan kudu eling yen kita nampa keluhan sing kerep babagan pabrikan, dheweke ora bakal terus nggunakake platform penjualan Alietc.

Ora ana sing ngalahke gambar sing bermutu tinggi. Sampeyan bakal weruh ing dhaptar dhaptar sing bisa kalebu, utawa sawetara gambar produk sing pengin sampeyan adol. Kanthi foto digital saiki, ora ana alesan kanggo gambar sing kurang apik.

 

Milih carane adol produk sampeyan ing Alietc

Sampeyan duwe pilihan ing cara promosi produk sampeyan. Yen sampeyan kerja ing lingkungan sing kompetitif, sampeyan bisa uga ora pengin ngatonake rega sampeyan, utawa bisa uga sampeyan menehi diskon kanthi pesenan sing akeh banget / baleni. Yen luwih seneng njaga rahasia finansial, mula mung potret "Hubungi kita rega sing paling apik". Iki uga bisa digunakake kanggo produk sing regane bisa owah gumantung karo pasukan pasar lan biaya bahan baku.

Utawa, sampeyan bisa nawakake produk kanthi njaluk tawaran nanging ora menehi rega (sanajan pandhuan rega bisa migunani). Entuk wong kanggo nawarake produk lan kanthi cara sampeyan bisa mbukak rundingan, perkara sing kurang dikarepake nalika tuku rega tetep.

Ngedol kanthi rega tetep bisa ditindakake kanthi becik yen sampeyan ngerti manawa rega regane kompetitif, lan sampeyan pengin ngalahake pesaing sampeyan.

Entuk panjaluk saka pembeli

Kabeh produk sing wis didaftar minangka diprodhuksi dening perusahaan sampeyan bakal kasedhiya ing mesin telusuran. Minangka konsekuensi, yen panuku wis nggolek produk tartamtu lan ndeleng sampeyan ngasilake, dheweke bakal bisa menehi panjaluk rega.

Milih level keanggotaan sampeyan

Kita wis nggawe telung level anggota, siji sing cocog karo sampeyan. Sampeyan milih anggota bakal gumantung ing jumlah bisnis lan jumlah produk sing pengin didol ing platform Alietc. Kita mbutuhake sampeyan dadi anggota platform Alietc supaya bisa mesthekake yen sampeyan minangka perusahaan bona fide lan produk sing sampeyan sadeake asli. Iki pancen nate bisa kanggo keuntungan sampeyan ing Alietc, sampeyan ora kudu bersaing karo perusahaan sing kurang misuwur.

Guide

Saka sandhangan menyang keramik, perabotan menyang bal-balan, elektronik dadi liya, apa wae sing digawe, kunci kanggo sukses bisnis entuk akses menyang para pembeli produk sing asli, gelem lan bisa.

Apa manufaktur kanggo order, utawa ngasilake saham kanggo adol ing pasar sing mbukak, Alietc bisa lan mbantu sampeyan. Eksplorasi ringkes situs web kita bakal mbuktekake manawa kepiye komit kanggo nyambungake para pembeli lan pemasok karo produsen, utamane produsen produk khusus.

Kepiye cara entuk iki? Kanthi target tembung kunci kanthi teknik SEO (search engine optimization) kanthi efektif, kita bisa mesthekake yen kabeh panuku produk ngerti babagan orane lan apa sing kudu sampeyan tawarkan.

Sing penting uga ngerti yen sampeyan duwe kendali total babagan lan sapa sampeyan adol produk, lan rega apa. Pasar bisa muter sewengi lan duwe kemampuan lan alat kanggo menehi reaksi, kanthi cepet, pangowahan pasar bakal njamin asil sampeyan kudu, wektu lan wektu maneh.

 

Sing kudu sampeyan lakoni sabanjure      

Pisanan, sampeyan kudu ndhaptar salah sawijining rencana keanggotaan

Sawise sampeyan mlebu ing Alietc, sampeyan bakal bisa nggawe profil sampeyan.

Mangga entuk sawetara wektu kanggo nggawe profil sing bisa narik kawigaten kanggo pelanggan potensial - kita wis nggawe Pandhuan sing migunani kanggo Nggawe profil Alietc sing kasedhiya kanggo anggota. Bebarengan karo pandhuan pangguna liyane sing ora ana guna, pandhuan nggawe profil sampeyan bakal mbantu sampeyan mlaku ing lemah lan ngirit sampeyan ora mbuang wektu.

 

Mula adol!

Sawise sampeyan ngrampungake profil sampeyan, saiki sampeyan bakal entuk adol produk, sing wis digawe kanthi gampang. Kaendahan Alietc yaiku yen kita pengin nggawe kabeh gampang lan efisien, saengga sampeyan duwe pilihan rong pilihan, utawa sampeyan bisa nambah pilihan kasebut.

  • Dhaptar produk (s) produk sing didol. Yen dhaptar produk, sampeyan ora kalebu regane. Alesané rega ora dituduhake amarga kita percaya manawa kemampuan ngrembug adhedhasar sawetara variabel luwih efektif lan entuk asil sing luwih apik kanggo para produsen lan adol. Jilid lan ukuran wektu loro yaiku variabel sing bisa mengaruhi rega unit, saengga ora ana sing bisa mbatesi rega siji. Kabeh produk sing kadhaptar bakal kalebu panjaluk "Produsen kontak" kanggo para panuku sing digunakake supaya mbukak rundingan. Kaping pisanan, panjaluk kasebut bakal teka kanggo kita ing kene ing Alietc lan yen kita wis ngira-ngira kesah saka panuku, dheweke bakal diwenehake karo rincian kontak sampeyan lan sampeyan bakal bebas ngobrol karo panuku.
  • Priksa Panjaluk Pembeli. Ora kaya pasar digital liyane, Alietc nyengkuyung para panuku supaya ngirim panjaluk produk. Dheweke bakal pitutur marang kowe carane akeh produk sing dikepengini lan nalika butuh pangiriman. Sampeyan banjur bisa nyelehake 'tawaran'. Iku sing prasaja! Yen sampeyan nganggep manawa panuku wis ngetrapake informasi kritis, kita bisa ngubungi sampeyan karo sing tuku, supaya bisa ngetrapake rincian sing apik.

Pasar Pasar DIGITAL B2B, 105 Basa sing Beda
Evolusi teknologi sing terus-terusan lan macem-macem kaluwihane bisa ndadekake ALIETC beroperasi liwat 105 situs web jaringan kanthi 105 basa sing beda, kalebu Cina, Jerman, Arab, lan Prancis.
Gagasan konco pendekatan multinasional multi-lingual iki yaiku nggawe tuku lan browsing produk dadi luwih gampang lan efisien kanggo kabeh wong, apa wae nasional sampeyan.

Nalika supplier ngirim produk, deskripsi kasebut bakal diterjemahake kanthi otomatis menyang 105 basa sing beda, ing 105 situs web individu.
Proses otomatis iki bakal nyebabake luwih akeh para pelanggan saka macem-macem negara ing saindenging jagad, saéngga mbukak dalan sukses ing pasar sing sukses sing fokus ing penting kanggo nggayuh basis pangguna multinasional.

Yen sampeyan isih duwe pitakon

Amarga sampeyan ora nggunakake Alietc sadurunge, sampeyan bisa uga duwe sawetara pitakon tambahan sing pengin dijawab. Apa wae pitakon sing arep dijawab, kita bakal nulungi sampeyan hubungi lan kita bakal nanggapi kanthi cepet.

Tulung dicathet: Kanggo mesthekake yen kabeh wong sing nggunakake pasar Alietc nindakake kanthi semangat, yen pasar iki dienggo, gumantung saka tingkat keanggotaan, sampeyan kudu mbayar dhaptar utawa mbayar tawaran. Tujuane yaiku ngilangi 'spam' lan pangguna sing ora serius ing platform, lan iki kabukten dadi cara sing paling efektif. Iki diterangno luwih rinci ing bagean Keanggotaan.

Alietc - Luwih Saka Pasar Online

 

Top