...
Kanggo pengalaman sing luwih apik, ganti browser menyang CHROME, FIREFOX, OPERA utawa Internet Explorer.

Impor

Impor

Ing kene Alietc, kita setya nggawe pasar digital ing saindenging jagad sing nggawa bareng manufaktur, supplier lan panuku, mbantu netepake hubungan bisnis sing saling migunani lan jangka panjang, jangka panjang.

Kunci sukses minangka pembeli bisa ngatasi sawetara faktor individu, saengga kanggo nggedhekake kasempatan sukses ing Alietc, kita nglumpukake Pandhuan Panuku sing migunani iki kanggo mbantu sampeyan ngatasi akeh kesalahan umum nalika nyoba tuku produk.

 

Kunci nggawe reputasi apik karo produsen lan pemasok yaiku mbayar kanthi cepet

Sing luwih akeh sing sampeyan gunakake Alietc, luwih sampeyan bakal ngerti manawa reputasi pribadi bakal entuk akeh lan bakal mbantu sampeyan ngrampungake transaksi kanthi gampang. Salah sawijining unsur sing paling kritis gegayutan karo reputasi sampeyan minangka pembeli yaiku carane ngatasi akun sampeyan karo supplier utawa produsen. Sampeyan bisa uga wis setuju mbayar 50% ing ngarep lan 50% pangiriman. Sampeyan bisa uga wis setuju karo supplier utawa produsen manawa sampeyan ngrampungake akun sajrone 30 dina sawise nampa barang.

Apa wae istilah sing sampeyan setuju kanggo pambayaran, terus lan yen sampeyan pengin nggawe hubungan jangka panjang sing dawa supplier lan manufaktur, mbayar luwih cepet tinimbang sing dikarepake mbayar.

Bangunan kanthi kepercayaan

Salah sawijining tema umum sing bakal sampeyan temokake nalika sampeyan nggunakake platform Alietc yaiku yen kudu menehi kapercayan sing luwih gedhe. Kepercayaan, bisnis, meh dadi komoditas sing ana gandhengane, lan kanthi reputasi sing mantep minangka pembeli sing bisa dipercaya, kekuwatan sing tuku bakal tambah akeh. Minangka conto, pabrikan bisa ngundang tawaran kanggo produk sing didol lan produk kasebut pancen menarik kanggo sampeyan. Bayangake, manawa produsen duwe telung tawaran, loro saka panuku sing ora duwe reputasi, lan tawaran sampeyan, sing rada murah, nanging dheweke ngerti yen urusan kasebut, dheweke bakal dibayar tanpa masalah, kemungkinan uga nalika sampeyan uga wis ana. Penawaran paling murah, iku sing ditampa amarga sampeyan ndeleng pembeli sing dipercaya.

Komunikasi sing apik banget

Saka wiwitan transaksi apa wae, komunikasi sing apik, jelas lan rutin penting banget. Aja wedi takon supplier utawa pabrikan apa wae babagan produk (s) sing adol, kalebu jadwal kiriman, lan sapiturute wis telat sambat babagan sapisan pesenan wis teka.

Mesthi wae, komunikasi ora kudu mungkasi sawise pesenan wis rampung lan barang wis teka lan kepenak sampeyan. Ayo supplier utawa produsen ngerti yen sampeyan wis wareg karo kabeh lan ngarep-arep bisa nggawe bisnis maneh ing mangsa ngarep. Bagéyan saka sukses ing Alietc adhedhasar jumlah hubungan sing apik lan dawa sing digawe antarane para panuku, supplier lan manufaktur.

Ing kene Alietc, kita kabeh bisa ngerteni manawa kita dadi global pasar, ora kabeh wong bakal ngucapake basa sing padha. Amarga komunikasi sing apik iku penting banget, kita wis nuruti dhaptar penerjemah sing bakal bisa nulungi sampeyan ing komunikasi sampeyan.

Hubungi supplier lan manufaktur

Amarga para panuku ora kudu dadi anggota supaya bisa tuku produk ing Alietc, kita mutusake manawa cara paling aman kanggo miwiti negosiasi yaiku yaiku luwih dhisik. Apa produk didol kanthi rega sing tetep utawa supplier / pabrikan ngundang penawaran, kontak pertama sampeyan kudu Alietc.

Iki supaya kita bisa ngindhari 'spammer' lan naleni pitakon sing ora asli. Yen sampeyan wis kepenak karo pitakonan sampeyan asli, kita bakal menehi sampeyan katrangan kontak sing adol sadean utawa produsen lan sampeyan bisa langsung nangani karo dheweke, sampeyan ora kudu ngemot Alietc apa maneh.

Sampeyan bisa nggunakake mesin telusuran sing kuat kanggo golek produsen utawa supplier produk sing digoleki lan hubungi pembekal gratis.

Sampeyan bisa nyelehake tawaran ing sembarang produk sing didol ing Alietc platform. Kanggo solusi iki, sampeyan kudu langganan rencana apa wae.

Pungkasane, sampeyan bisa nyelehake panjaluk produk, kanthi jelas sampeyan ngerteni produk apa sing sampeyan pengin tuku lan apa sing wis siyap kanggo mbayar (dheweke) - apa wae supplier / produsen sing bisa nyedhiyakake produk (s) sing digoleki bakal nampa kabar kanthi cepet babagan panjaluk produk sampeyan banjur bakal nggawe kontak yen rega sing sampeyan pengin mbayar iku cocog kanggo dheweke.

Guide

Yen sampeyan pengin tuku produk, mesthine sampeyan wis teka menyang panggonan sing bener. Alietc minangka "Guwa Aladdin" sing meh kabeh babagan produk sing bisa dibayangake utawa bahan mentah sing bisa sampeyan bayangake, lan akeh sing sampeyan uga durung ngerti ana.

Minangka pasar B2B digital, Alietc wis dirancang kanthi tujuan tunggal kanggo ngenalake para panuku menyang para pemasok lan produsen produk kanthi rega sing apik nalika njamin standar kualitas sing dhuwur. Sing bakal ditemokake uga, gumantung saka apa sing sampeyan pengin tuku, sampeyan bisa uga bakal nemokake sawetara sing adol, apa manufaktur utawa pemasok, tegese bakal kepengin nawakake produk kanthi rega sing cocog karo sampeyan supaya bisa diwiwiti apa sing ngarep-arep bisa dadi hubungan sing apik lan dawa.

Liwat panggunaan praktik SEO sing ditargetake, kita wis nggawe pasar digital B2B sing unik sing ora mung duwe produk sing didol kanthi rega tartamtu kaya sampeyan bisa nemokake ing platform kayata eBay utawa AliBaba, nanging uga nyengkuyung rundingan langsung antarane para panuku lan adol, kalorone minangka anggota platform Alietc, sing artine loro kasebut kepengin banget nindakake bisnis.

Sing penting sampeyan mangertos yaiku yen sampeyan duwe kendali total babagan lan saka sampeyan tuku produk, kaya sing bakal dicethakake ing ngisor iki.

 

Sing kudu sampeyan lakoni sabanjure

Sawise sampeyan mlebu ing Alietc, sampeyan bakal bisa nggawe profil sampeyan.

Mangga entuk sawetara wektu kanggo nggawe profil sing bisa narik kawigaten kanggo pelanggan potensial - kita wis nggawe Pandhuan sing migunani kanggo Nggawe profil Alietc sing kasedhiya kanggo anggota. Bebarengan karo pandhuan pangguna liyane sing ora ana guna, pandhuan nggawe profil sampeyan bakal mbantu sampeyan mlaku ing lemah lan ngirit sampeyan ora mbuang wektu.

Pungkasan, sampeyan bisa uga kudu ndhaptar salah sawijining rencana keanggotaan, yen sampeyan pengin nyelehake tawaran utawa nambah panjaluk tuku produk.

Miwiti tuku!

Sawise sampeyan mlebu ing Alietc, gratis kanggo miwiti telusuran lan sumber kanggo tuku produk.

Iki bisa ditindakake salah siji saka telung cara:

  • Pembekal telusuran lan kontak. Sampeyan bisa nggunakake mesin telusuran sing kuat kanggo golek produsen utawa supplier produk sing digoleki lan hubungi pembekal gratis.
  • Selehake tawaran. Sampeyan bisa nyelehake tawaran ing produk apa wae sing didol ing platform Alietc. Kanggo solusi iki, sampeyan kudu langganan rencana apa wae.
  • Panjaluk Tuku Produk Sampeyan bisa nyelehake panjaluk produk, kanthi jelas sampeyan ngerteni produk apa sing sampeyan pengin tuku lan apa sing wis siyap kanggo mbayar (dheweke) - apa wae supplier / produsen sing bisa nyuplai produk sampeyan. nggoleki bakal nampa kabar kanthi cepet babagan panjaluk produk sampeyan lan banjur bakal nggawe kontak yen rega sing sampeyan pengin mbayar iku cocog kanggo dheweke. Kanggo solusi iki, sampeyan kudu langganan rencana apa wae.

Yen sampeyan isih duwe pitakon

Amarga sampeyan ora nggunakake Alietc sadurunge, sampeyan bisa uga duwe sawetara pitakon tambahan sing pengin dijawab. Apa wae pitakon sing arep dijawab, kita bakal nulungi sampeyan hubungi lan kita bakal nanggapi kanthi cepet.

Tulung dicathet: Kanggo mesthekake yen kabeh wong sing nggunakake pasar Alietc nindakake kanthi semangat, yen pasar iki dienggo, gumantung saka tingkat keanggotaan, sampeyan kudu mbayar dhaptar utawa mbayar tawaran. Tujuane yaiku ngilangi 'spam' lan pangguna sing ora serius ing platform, lan iki kabukten dadi cara sing paling efektif. Iki diterangno luwih rinci ing bagean Keanggotaan.

Alietc - Dadi Luwih saka Pasar B2B

 

 

Top