...
Kanggo pengalaman sing luwih apik, ganti browser menyang CHROME, FIREFOX, OPERA utawa Internet Explorer.

Kebijakan Privasi

Informasi Kebijakan ing dokumen iki ana gandhengane karo informasi sing diwenehake kanggo kita, pribadi lan bisnis, lan informasi sing kita kumpul kanthi otomatis utawa saka pihak katelu.

Kabeh informasi Kebijakan Privasi selaras karo hukum internasional, lan tundhuk perubahan lan amandemen kaya sing dibutuhake. Kanthi nggunakake situs lan setuju karo Sarat lan Ketentuan kita, sampeyan ndhaftar lan setuju karo informasi ing ngisor iki, nyimpen, enggo bareng lan proteksi informasi kaya sing dioperasekake ing ALIETC.com.

Gagal setuju utawa ngetutake kabijakan ing dokumen iki bakal nyebabake layanan sambungan langsung, utawa larangan kanggo akun sampeyan. Yen sampeyan duwe pitakon babagan statement kebijakan utawa Sarat lan Ketentuan, hubungi agensi agen pelanggan.

Koleksi informasi

Sampeyan bakal dijaluk nyedhiyakake informasi kontak sing dibutuhake kanggo nglakokake transaksi bisnis ing situs iki. Ndhaptar ing platform kita mbutuhake pambocoran jeneng, alamat, nomer telpon, judhul kerja lan departemen (yen ana).

Sampeyan bakal dijaluk nyedhiyakake informasi identitas lan apa wae sing ana hubungane karo bisnis sampeyan, kayata jeneng perusahaan, jinis bisnis lan lisensi dagang.

Pambocoran lan nuduhake informasi

Kita bisa nyritakake informasi sing diklumpukake lan disimpen menyang panampa ing ngisor iki:

Anggota ALIETC Group lan afiliasi lan / utawa panyedhiya layanan sing ditunjuk sing kerja sama karo kita kanggo ngirim barang lan layanan.

Mitra Usaha Kita - kanggo ngaktifake diskon lan nawakake

Penyedhiya layanan pembayaran kanggo ngolah transaksi lan kanggo ngatasi lan verifikasi akun.

Wakil layanan pelanggan, supaya bisa menehi layanan lan pitulungan sawise perawatan penting.

Panyedhiya kontrol résiko, kanggo ngira-ngira keamanan akun pangguna lan transaksi.

Petugas penegak hukum, penasihat profesional, lembaga pamrentah, asuransi lan badan peraturan liyane sing cocog karo undang-undang sing ditrapake lan olahraga, netepake lan nglindhungi hak hukum lan nglindhungi kepentingan penting sampeyan lan wong liya.

Cookies

A cookie minangka data cilik sing disimpen ing hardisk komputer liwat browser web. Cookie ngeset ALIETC.com dijaluk mbukak situs web kanthi efisien kanthi nglacak kegiatan situs lan menehi saran barang lan layanan. Cookie Sesi bakal dicopot yen sampeyan nutup browser lan cookie sing terus-terusan digunakake kanggo keasliane sampeyan. ALIETC nggunakake sesi sesi lan cookie sing tetep.

Penylametan Informasi

Kita njaga informasi pribadhi lan bisnis sampeyan sajrone kita njaga hubungan bisnis sing sah. Kita kudu nglakoni supaya bisa ngirim barang lan layanan kaya sing wis dijanjekake.

Yen sampeyan mutusake ngrampungake bisnis karo ALIETC.com lan nutup akun, kabeh informasi pribadhi lan perusahaan sing digandhengake bakal dicopot. ALIETC.com bakal mbusak utawa ora jeneng anonim gumantung manawa akun sampeyan wis dibusak utawa dilereni kanthi permanen (kanggo jeneng pelanggan layanan ALIETC.com).

Yen ana katrangan informasi pribadhi utawa perusahaan sampeyan ora bisa ilang (ing kasus nalika informasi wis disimpen ing arsip back-up) informasi sing bakal diasingake bakal diproses nganti proses lengkap nganti karusakan informasi lengkap.

 

Top