...
Kanggo pengalaman sing luwih apik, ganti browser menyang CHROME, FIREFOX, OPERA utawa Internet Explorer.

Suppliers

Suppliers

Apa sampeyan ngurusi barang sing diprodhuksi utawa bahan mentah, gabung karo Pasar digital Alietc mung bisa apik kanggo bisnis. Apa sampeyan perdagangan ing barang konsumen kayata Toys, sandhangan or kitchenware, utawa menehi hasil ing bahan mentahan kayata bauxite lan potash, liwat menyang kain lan plastik.

ing Pasar B2B, supplier ngenggoni ceruk sing unik ing sing ora padha manufaktur sing mung adol, utawa sing tuku, sing mung tuku produk, supplier tindakake kaloro, tegese yen sampeyan minangka pemasok, Alietc tikel kaping pindho kanggo bisnis sampeyan.

Bungah dagang ing Alietc yaiku yen sampeyan duwe produk sing bisa adol, kita bakal mbantu sampeyan nemokake para panuku sing asli kanthi muga-muga sampeyan bakal miwiti hubungan jangka panjang lan saling migunani. Tujuane yaiku supaya padha karo produk sing dituku. kita Platform B2B wis dirancang kanthi ati-ati kanggo mesthekake yen kabeh kabutuhan minangka panuku utawa bakul bakal ditemoni kanthi efektif, lan efisien.

Kanggo nindakake iki, kita bakal nyedhiyani sampeyan kabeh alat sing sampeyan butuhake lan nyuguhake pitunjuk lan saran. Apa sampeyan dadi pedagang sing banget berpengalaman utawa saiki menyang jagad iki digunakake minangka supplier, menehi saran supaya sampeyan maca 'Pandhuan Panuntun' amarga lengkap informasi sing migunani kanggo mbantu sampeyan nggunakake paling akeh wektu. kita ing Alietc.

 

Sing kudu sampeyan lakoni sabanjure

Pisanan, sampeyan kudu ndhaptar salah sawijining rencana keanggotaan

Sawise sampeyan mlebu menyang Alietc, sampeyan bakal bisa nggawe profil sampeyan.

Mangga entuk sawetara wektu kanggo nggawe profil sing bisa narik kawigaten kanggo pelanggan utawa klien potensial - kita wis nggawe Pandhuan sing migunani kanggo Nggawe profil Alietc sing kasedhiya kanggo anggota. Bebarengan karo pandhuan pangguna liyane sing ora ana guna, pandhuan nggawe profil sampeyan bakal mbantu sampeyan mlaku ing lemah lan ngirit sampeyan ora mbuang wektu.

Mulai Tuku utawa Sade!

Ayo miwiti nganggo apa sing kudu dilakoni yen sampeyan duwe produk sing didol

  • Dhaptar produk (s) produk sing didol. Yen dhaptar produk, sampeyan ora kalebu regane. Alesané rega ora dituduhake amarga kita percaya manawa kemampuan ngrembug adhedhasar sawetara variabel luwih efektif lan entuk asil sing luwih apik kanggo para produsen lan adol. Jilid lan ukuran wektu loro yaiku variabel sing bisa mengaruhi rega unit, saengga ora ana sing bisa mbatesi rega siji. Kabeh produk sing kadhaptar bakal kalebu panjaluk "Produsen kontak" kanggo para panuku sing digunakake supaya mbukak rundingan. Kaping pisanan, panjaluk kasebut bakal teka kanggo kita ing kene ing Alietc lan yen kita wis ngira-ngira kesah saka panuku, dheweke bakal diwenehake karo rincian kontak sampeyan lan sampeyan bakal bebas ngobrol karo panuku.
  • Priksa Panjaluk Pembeli. Ora kaya pasar digital liyane, Alietc nyengkuyung para panuku supaya ngirim panjaluk produk. Dheweke bakal pitutur marang kowe carane akeh produk sing dikepengini lan nalika butuh pangiriman. Sampeyan banjur bisa nyelehake 'tawaran'. Iku sing prasaja! Yen sampeyan nganggep manawa panuku wis ngetrapake informasi kritis, kita bisa ngubungi sampeyan karo sing tuku, supaya bisa ngetrapake rincian sing apik.

Saiki, iki sing kudu dilakoni yen sampeyan duwe dhaptar produk sing pengin sampeyan tuku.

Minangka panuku:

  • Langkah pertama sampeyan yaiku nggolek produk sing pengin dituku lan, sing penting, kanggo manufaktur lan supplier produk kasebut
  • Kirim Panjaluk Tuku Produk Sampeyan bisa nggunakake mesin telusuran sing kuat kanggo nemokake produsen utawa pemasok produk sing sampeyan goleki lan ngirim "Panjaluk Tuku Produk"
  • Selehake tawaran. Sampeyan bisa nyelehake tawaran ing produk apa wae sing didaptar ing platform Alietc
  • Kirim Panjaluk Produk Sampeyan bisa nyelehake panjaluk produk, kanthi jelas sampeyan ngerteni produk apa sing sampeyan pengin tuku lan apa sing wis siyap kanggo mbayar (dheweke) - apa wae supplier / produsen sing bisa nyuplai produk sampeyan. nggoleki bakal nampa kabar kanthi cepet babagan panjaluk produk sampeyan lan banjur bakal nggawe kontak yen rega sing sampeyan pengin mbayar iku cocog kanggo dheweke.

Pendhaftaran awal menyang produsen / supplier mesthi bakal teka liwat Alietc supaya bisa mriksa kesahihan panjaluk sampeyan. Sawise sampeyan seneng, sampeyan minangka bisnis asli utawa individu, mula panjaluk sampeyan bakal dikirim menyang pabrikan / supplier, bebarengan karo rincian kontak sampeyan, lan wiwit saiki sampeyan bisa ngurus langsung.

Ing kene ing Alietc, siji sing wis sinau babagan awal yaiku tawaran sing paling apik biasane kedadeyan saka negosiasi. Iki utamane kedadeyan yen ana volume utawa potensial sing cukup kanggo pesenan baleni biasa. Ana akeh faktor sing kudu digatekake nalika negosiasi transaksi.

Minangka bakul:

  • Langkah pertama sampeyan yaiku dhaptar produk sing didol lan ngajak nawakake saka sing bisa tuku. Sampeyan uga bisa menehi dhaptar produk kanthi rega tetep yen sampeyan milih.
  • Kapindho, sampeyan bisa nggoleki database lengkap kanggo para anggota sing arep tuku produk sing didol, utawa sing tuku produk kasebut, utawa produk sing padha. Sampeyan banjur bisa ngirim rega ing ngendi sampeyan bisa nyedhiyakake produk (produk) sing digoleki.

 

Tulung dicathet: Kanggo mesthekake yen kabeh wong sing nggunakake pasar Alietc nindakake kanthi semangat, yen pasar iki dienggo, gumantung saka tingkat keanggotaan, sampeyan kudu mbayar dhaptar utawa mbayar tawaran. Tujuane yaiku ngilangi 'spam' lan pangguna sing ora serius ing platform, lan iki kabukten dadi cara sing paling efektif. Iki diterangno luwih rinci ing bagean Keanggotaan.

Alietc - Dadi Luwih saka Pasar Digital


Products: Baterai Li-ion, batere 18650, Paket Batere, batere 32650, 21700 batere
Products: sampo & cairan, sandal, sabun, sisir, sikat untu
Products: Diffuser, sachet wangi, wangi furnitur ing omah, aromaterapi, produk perawatan pribadi
Products: Penjualan Kabel Serat Optik, Serat Optik, Serat Pptical Serat Lan GPON OLT, Produksi lan penjualan kabel serat optik, performa serat optik lan GPON OLT
Products: bitumen, koyo atap, palu kuningan, palu tembaga, alat non sparkling
Products: Perlengkapan Bayi Silikon
Products: tusuk pring, sumpit pring, untensil pring, tusuk waos pring, barang pring
Products: Excavator, Loader, Bulldozer, Motor Grader, Road Roller
Top