...
Kanggo pengalaman sing luwih apik, ganti browser menyang CHROME, FIREFOX, OPERA utawa Internet Explorer.

KursiF

Pameran Perdagangan Top Mesin

Pameran Perdagangan Top Mesin

Pameran Perdagangan Internasional China Yiwu Kanggo Mesin Jahit & Garmen Otomatis 22 - 24 Jul 2020 Pusat Pameran Internasional Yiwu International, Zhenjiang, China Pameran Perdagangan Internasional Yiwu Internasional Kanggo Mesin Jahit & Garmen Otomatis bakal dadi titik fokus ing barang dagangan kayata nggawe jeroan, klambi gaya, informal nganggo, pakean renang, lan liya-liyane, sing bisa […]Read More

Pameran Dagang Olahraga Top

Pameran Dagang Olahraga Top

Pameran Dolanan & Game Hong Kong pameran sewelas - patbelas Januari 2021 Pusat Konvensi lan Pameran kutha, Hong Kong Pameran Dolanan & Game HKTDC ora mung dadi acara unggulan ing Asia; Nanging, uga, iki minangka acara dagang pertama ing taun iki, kanthi menehi kauntungan kanggo pamindhahan kaping pisanan kanggo para pelanggan internasional ing sumber […]Read More

Pameran perdagangan ndhuwur olahraga lan hiburan

Pameran perdagangan ndhuwur olahraga lan hiburan

"Aku mikir olahraga profesional, bal-balan, kanggo digunakake minangka conto, sejatine minangka hiburan.", Pameran Dolanan & Game Gregg Easterbrook Hong Kong 11-14 Pusat Konvensi lan Pameran kutha Januari 2021 ing Hong Kong, Mainan kutha HKTDC & Games Fair ora mung dadi acara unggulan ing Asia; Nanging, tambahan, […]Read More

Pameran Layanan Top Layanan Keamanan lan Perlindhungan

Pameran Layanan Top Layanan Keamanan lan Perlindhungan

Semenanjung Pameran Nuklir & Radiasi Dunia Seoul - 10. Juli 2020 Pusat Konvensi lan Pameran COEX Semenanjung pameran Nuklir & Radiasi Dunia minangka pameran perdagangan nuklir sing luar biasa ing Korea. Pameran iki minangka platform komunikasi lan data ing bisnis lan nawakake perusahaan sing duwe pameran kesempatan kanggo menehi awake dhewe lan kanggo […]Read More

dhaptar Pameran Dagangan Energi Top

dhaptar Pameran Dagangan Energi Top

Produk sing ngasilake energi digunakake ing saindenging jagad kanggo mbukak mesin, industri ing saindenging jagad. Klebu solar diesel, areng, gas batubara, bahan bakar kokas, bahan bakar solar, bahan bakar industri, pelumas, lsp. Pameran ndhuwur donya nampilake bahan bakar energi kasebut lan nglumpukake akeh pelanggan ing bisnis, sing minangka tujuan dhasar pameran dagang. […]Read More

10 Pameran Ing Topik lan Aksesoris

10 Pameran Ing Topik lan Aksesoris

Kendaraan lan aksesoris sing ana gandhengane kalebu suku cadang mobil, wadhah, kendaraan darurat, motor lan skuter lsp minangka bagean penting ing pameran perdagangan dunia. Pameran perdagangan disusun ing saindenging jagad, lan tujuan utamane yaiku kanggo nampilake produk kasebut menyang industriis lan pembeli sing misuwur. Dheweke pinuju entuk kesempatan bisnis anyar lan njaluk pitulung kanggo jenenge sing apik […]Read More

Top