...
Kanggo pengalaman sing luwih apik, ganti browser menyang CHROME, FIREFOX, OPERA utawa Internet Explorer.

Sarat lan Ketentuan

Waca Waca Ketentuan lan Konsep Kita. ING ORDER UNTUK KABUPATEN KABUPATEN lan GAMPANG PELANGGAN PERKHIDMATAN KAMI DIPANGGO DITULU ING UNTUK KANGGO.

Sugeng rawuh ing ALIETC! Pimpinan global ing e-commerce lan perdagangan online. Sarat lan Ketentuan iki nggambarake peraturan sing ditrapake kanggo akses lan panggunaan situs web, situs mobile lan portal liyane lan ruang web sing dienggo lan diduweni dening ALIETC.com.

Aplikasi lan Ditampa Sarat

Kanthi mlebu lan sarujuk karo Katentuan Pangginaan supados langkung, Sampeyan tundhuk karo Sarat lan Ketentuan sing ana lan diterangake ing dokumen iki lan Kebijakan Privasi. Layanan kita (kalebu layanan Promosi lan modifikasi samubarang utawa wajib) uga kalebu Listing Top utawa Listing sing disponsori lan layanan liyane kaya sing diumumake dening ALIETC.com. Dokumen iki lan aturan lan kabijakan liyane sing diarani sacara kolektif ing 'Sarat'. Kanthi ndhaptar lan nggunakake fitur lan produk ing situs, sampeyan setuju nampa lan ngoperasikake miturut kabeh Syarat.

  1. Watesan Umur: Akses lan panggunaan layanan ALIETC.com, fitur lan piranti lunak lan produk liwat situs kita ketat banget kanggo wong sing umur umur ndhuwur lan ndhuwur. Umur legal sampeyan kudu nyatakake dadi kontrak naleni karo layanan lan sing ndhaptar layanan kita miturut umur legal ora dileksanakake kanggo nampa layanan miturut hukum Internasional, kalebu wilayah utawa negara sing sampeyan manggon, utawa operasi saka. Sapa wae sing bisa nggawe tuntutan palsu babagan umur legal bakal nduweni hak kanggo ngilangi situs kasebut lan watesan langsung saka akun kasebut.
  2. Transaksi Antarane Pembeli lan Penjual: com nyedhiyakake platform online elektronik kanggo ijol-ijolan, tuku lan adol informasi lan transaksi. Pangguna bisa ngatur, nampa, nyelehake lan ngrampungake pesenan lan nyedhiyakake produk. ALIETC.com ora ngontrol utawa dipertanggungjawabake kanggo tanggung jawab para penjual utawa kasedhiyan panuku kanggo ngrampungake tuku. Ora ana sing nanggung ALIETC.com kanggo safety, legalitas, utawa kasedhiyan produk utawa layanan sing ditukar ing platform.
  3. Pindaan:com bisa uga nggawe owah-owahan lan modifikasi kanggo Sarat lan Kebijakan Katentuan kapan wae kanthi ngirim pangowahan lan nganyari sing relevan babagan informasi Layanan lan Situs sing cocog. Kanthi terus ngakses layanan sawise wektu kasebut, sampeyan setuju babagan informasi sing diowahi lan dianyari. Kabeh informasi sing diowahi lan dianyari bakal ditrapake yen sampeyan wis diterbitake ing Sarat lan Ketentuan lan Informasi Situs.
  4. Anggota Kudu:
    1. Nindakake kegiatan selaras karo peraturan situs lan hukum sing ditrapake
    2. Nglakoni transaksi bisnis kanthi apik
    3. Ora nggunakake situs kasebut kanggo nyacat sapa wae
    4. Ora melu Spamming utawa Phishing
    5. Ora melu awake dhewe ing kegiatan utawa skema sing ngrusak integritas data, sistem utawa jaringan sing digunakake dening ALIETC.com
    6. Ora kalebu virus komputer utawa piranti lunak liyane
    7. Ora melu kegiatan sing ora sah, kayata nyalin, ngasilake utawa ngeksploitasi aspek apa wae layanan ALIETC.com
    8. Nyedhiyakake informasi identitas sing akurat.
Top