...
Kanggo pengalaman sing luwih apik, ganti browser menyang CHROME, FIREFOX, OPERA utawa Internet Explorer.

Stories Latest

Xi'an Kanggo Nindakake Sukses Shenzhen

Xi'an Kanggo Nindakake Sukses Shenzhen

Kamardikan Tiongkok ing teknologi ing rencana pangembangan nerangake tujuwane: nggedhekake bidang teknologi wates. Sawise sukses ing teknologi karo Huawei domestik lan Tencent Holdings, Shenzhen dadi model peran kanggo kutha kaya Xi'an. Xi'an, kutha utama ing taun 2020, wis njupuk langkah sing kuat kanggo ngembangake terobosan ing semikonduktor […]Read More

Saham Xiaomi Mundhak luwih saka 10% Minangka Hakim AS Angkat Watesan

Saham Xiaomi Mundhak luwih saka 10% Minangka Hakim AS Angkat Watesan

Saham Xiaomi nyumurupi 25 Maret nalika hakim AS ngilangi watesan sing dileksanakake dening mantan presiden Donald Trump. Hakim distrik AS Rudolph Contreras ngangkat embargo sing diterbitake pamrentahan Trump. Dheweke ujar manawa perusahaan Tiongkok bakal dipukul yen alat bantuan ditinggalake. Ora ana bukti sing mbuktekake Xiaomi […]Read More

Airline Virgin Ngumpulake Dhuwit

Airline Virgin Ngumpulake Dhuwit

Dirusak dening pandemi iki, Virgin Atlantic Airways ngrencanakake bakal nglumpukake 160 yuta, miturut juru bicara maskapai Richard Branson. Airway terus nambah status finansial, jarene, nambah dana paling anyar (£ 160 yuta) minangka dhukungan apik ing taun 2021 amarga pamulihan isih alon-alon. Jual leaseback saka rong Boeing 787 ing wulan […]Read More

Nangkep Wicara karo SPAC

Nangkep Wicara karo SPAC

Perusahaan grab-hailing negosiasi karo perusahaan akuisisi tujuan khusus AS (SPAC) kanggo umum. Kesepakatan penggabungan kasebut regane antara $ 35 milyar lan $ 40 milyar, transaksi paling gedhe sadurunge. Grab Holdings Inc wis ngrembug karo Altimeter Capital Management, sing ndhukung loro SPAC. Ing babagan iki, ana laporan anyar sing ujar manawa Grab negosiasi […]Read More

India Nggawe Produksi Hidrogen Ijo

India Nggawe Produksi Hidrogen Ijo

Inisiatif hidrogen ijo India wis disepakati karo Fusion Fuel Green lan BGR Energy Systems. Dheweke bakal nggawe fasilitas sing gegandhengan ing Tamil Nadu, negara India kidul, taun iki. Tujuane yaiku kanggo nggedhekake rencana hidrogen ijo ing negara kasebut. Fusion Fuel Green, kanthi kantor ing Portugal lan Irlandia, bakal nyedhiyakake pabrik Tamil Nadu […]Read More

Target Kanggo Bukak Snacks Dina Favorite

Target Kanggo Bukak Snacks Dina Favorite

Target Corporation bakal miwiti merek anyar kanthi cepet. Dina Favorite Dina iki, garis panganan lan minuman bakal nawakake macem-macem barang cemilan, luwih saka 700 pasokan panganan lan omben-omben. Iki kalebu wiwit es krim nganti roti, kue, omben-omben lan liya-liyane. Perusahaan ritel Amerika nyoba narik pelanggan sing […]Read More

Tenaga Kerja Wanita Jepang Ngalahake AS lan Eropa

Tenaga Kerja Wanita Jepang Ngalahake AS lan Eropa

Tenaga kerja wanita Jepang wis mundhak, persentase ngluwihi Eropa lan AS, miturut Kathy Matsui, mantan wakil ketua lan kepala strategi Jepang kanggo bank investasi global Goldman Sachs. "Womenomics", sawijining istilah sing digawe, disambut dening Shinzo Abe, mantan Perdana Menteri sing misuwur, sing njupuk langkah supaya wanita bisa njupuk […]Read More

Grup AirAsia Malaysia Kanggo Bukak Pangiriman Drone

Grup AirAsia Malaysia Kanggo Bukak Pangiriman Drone

Nalika maskapai biaya murah wiwit berkembang nalika pandemi, maskapai AirAsia Group Bhd tujuane ngenalake taksi udhara lan layanan drone pangiriman pertama. Rencana liyane yaiku miwiti industri tumpangan ing wulan April kanggo nggampangake lelungan. Tony Fernandes, CEO klompok kasebut, ujar, taksi udara kanthi pilot nggawa […]Read More

Top